Adam May

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Adam May
Katerangan priangga
Jeneng dawa Adam John May[1]
Tanggal lair (1997-12-06) 6 Dhésèmber 1997 (umur 24)[2]
Papan lair Southampton, Inggris[3]
Dhuwur 1.82 m (5 ft 11 12 in)
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Cambridge United
Angka 19
Karir nom
2005–2015 Portsmouth
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2015–2020 Portsmouth 15 (0)
2015Gosport Borough (nyileh) 4 (0)
2016–2017Sutton United (nyileh) 20 (1)
2018Aldershot Town (nyileh) 12 (3)
2019–2020Swindon Town (nyileh) 9 (1)
2020Boreham Wood (nyileh) 2 (1)
2020– Cambridge United 43 (5)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Adam John May (lair 6 Desember 1997) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Cambridge United.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "EFL: Club list of registered players" (PDF). English Football League. 20 May 2017. p. 88. Dibukak ing 26 April 2018.
  2. "Harris: Others can follow May's Pompey footsteps". Portsmouth News. 23 April 2015. Dibukak ing 23 May 2015.
  3. "Pompey sign new batch of scholars". Portsmouth FC. 2 July 2014. Dibukak ing 18 April 2015.