Kai Yearn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kai Yearn
Katerangan priangga
Tanggal lair (2005-05-21) 21 Mèi 2005 (umur 17)
Papan lair Cambridge, Inggris[1]
Dhuwur 1.80 m (5 ft 11 in)[1]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Cambridge United
Angka 33
Karir nom
0000–2021 Cambridge United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2021– Cambridge United 0 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 18:53, 25 January 2022 (UTC).


Kai Yearn (lair 21 Mei 2005) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Cambridge United.

Referensi[besut | besut sumber]