Jack Lankester

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jack Lankester
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jack Richard Lankester[1]
Tanggal lair (2000-01-19) 19 Januari 2000 (umur 22)
Papan lair Bury St Edmunds, Inggris
Dhuwur 5 ft 10 in (1.77 m)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Ipswich Town
Angka 14
Karir nom
2006–2018 Ipswich Town
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2018– Ipswich Town 28 (3)
2018Bury Town (nyileh) 6 (3)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 12:04, 18 March 2021 (UTC).


Jack Richard Lankester (lair 19 Januari 2000) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Ipswich Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "EFL Released and Retained List 2016-17" (PDF). English Football League. Dibukak ing 22 August 2017.
  2. Cithakan:Soccerway