George Williams

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
George Williams
MK Dons Vs Barnsley (18246681420) (cropped).jpg
Williams main kanggo 2015
Katerangan priangga
Jeneng dawa George Benjamin Williams[1]
Tanggal lair (1993-04-14) 14 April 1993 (umur 29)
Papan lair Hillingdon, Inggris
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Cambridge United
Angka 2
Karir nom
2010–2012 Milton Keynes Dons
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
Loughborough University
2013–2014 Worcester City 55 (2)
2014–2016 Barnsley 23 (1)
2015Barrow (nyileh) 15 (0)
2016–2021 Milton Keynes Dons 142 (4)
2021 Bristol Rovers 26 (0)
2021– Cambridge United 10 (0)
* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 17:25, 2 October 2021 (UTC).

George Benjamin Williams (lair 14 April 1993) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Cambridge United.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Milton Keynes Dons" (PDF). English Football League. p. 43. Dibukak ing 23 September 2020.