Paul Digby

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Paul Digby
Katerangan priangga
Jeneng dawa Paul Andrew Digby[1]
Tanggal lair (1995-02-02) 2 Fèbruari 1995 (umur 26)
Papan lair Sheffield, Inggris[2]
Dhuwur 6 ft 4 in (1.93 m)
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Cambridge United
Angka 4
Karir nom
2006–2012 Barnsley
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2011–2016 Barnsley 21 (0)
2015–2016Ipswich Town (nyileh) 4 (0)
2016–2017 Ipswich Town 4 (0)
2017–2018 Mansfield Town 15 (0)
2018–2019 Forest Green Rovers 37 (1)
2019–2020 Stevenage 17 (0)
2020– Cambridge United 42 (0)
Tim nasional
2013–2014 Inggris U-19 3 (1)
2014 Inggris U-20 3 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 2 October 2021 (UTC).


Paul Andrew Digby (lair 2 Februari 1995) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Cambridge United.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "The Football League Limited: Club list of registered players as at 16th May 2015" (PDF). The Football League. 16 May 2015. p. 39. Dibukak ing 20 June 2015.
  2. "Paul Digby: Forest Green Rovers sign midfielder from Mansfield Town". 31 July 2018. Diarsip saka sing asli ing 28 March 2012. Dibukak ing 31 July 2018.