Harvey Knibbs

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Harvey Knibbs
Katerangan priangga
Jeneng dawa Harvey Andrew Knibbs
Tanggal lair (1999-04-26) 26 April 1999 (umur 23)[1]
Papan lair Bristol, Inggris[1]
Dhuwur 1.87 m (6 ft 2 in)
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Cambridge United
Angka 26
Karir nom
Nottingham Forest
0000–2017 Aston Villa
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2017–2019 Aston Villa 0 (0)
2019– Cambridge United 50 (9)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 14:18, 13 September 2021 (UTC).


Harvey Andrew Knibbs yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Penyerang kanggo Cambridge United.

Referensi[besut | besut sumber]