Sam Sherring

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sam Sherring
Katerangan priangga
Tanggal lair (2000-05-08) 8 Mèi 2000 (umur 22)
Papan lair Dorchester, Inggris
Dhuwur 1.80 m (5 ft 11 in)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Accrington Stanley
(nyileh soko Bournemouth)
Angka 3
Karir nom
2007–2019 Bournemouth
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2019– Bournemouth 0 (0)
2019–2020Weymouth (nyileh) 11 (0)
2020–2021Torquay United (nyileh) 44 (3)
2021–Accrington Stanley (nyileh) 10 (0)
2022–Cambridge United (nyileh) 6 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 18:15, 11 September 2021 (UTC).


Sam Sherring (lair 8 Mei 2000) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Cambridge United.

Referensi[besut | besut sumber]