Ben Worman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ben Worman
Katerangan priangga
Jeneng dawa Ben Worman[1]
Tanggal lair (2001-08-30) 30 Agustus 2001 (umur 20)[2]
Papan lair Cambridge, Inggris[2]
Dhuwur 5 ft 8 in (1.72 m)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Cambridge United
Angka 27
Karir nom
Waterbeach Colts
Cambridge United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2017– Cambridge United 1 (0)
2018St Neots Town (nyileh) 5 (0)
2019Bishop's Stortford (nyileh) 5 (1)
2019Chelmsford City (nyileh) 0 (0)
2020St Neots Town (nyileh) 6 (6)
2021Weymouth (nyileh) 9 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 11:25, 1 June 2021 (UTC).


Ben Worman (lair 30 Agustus 2001) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Cambridge United.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Club list of registered players: As at 18th May 2019: Cambridge United" (PDF). English Football League. p. 72. Dibukak ing 5 March 2020.
  2. a b c Cithakan:Soccerway