Harrison Dunk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Harrison Dunk
Katerangan priangga
Jeneng dawa Harrison Charles Dunk[1]
Tanggal lair (1990-10-25) 25 Oktober 1990 (umur 31)[2]
Papan lair Hammersmith, Inggris
Dhuwur 6 ft 0 in (1.84 m)[3]
Posisi main Gelandhang[4]
Katerangan klub
Tim saiki
Cambridge United
Angka 11
Karir nom
AFC Wimbledon
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2011 Bromley 68 (7)
2011– Cambridge United 335 (21)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 23:40, 18 September 2021 (UTC).


Harrison Charles Dunk (lair 25 Oktober 1990) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Cambridge United.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Cithakan:Hugman
  2. "Harrison Dunk: Profile". worldfootball.net. HEIM:SPIEL. Dibukak ing 12 April 2020.
  3. "Harrison Dunk". Cambridge United F.C. Dibukak ing 12 April 2020.
  4. "Harrison Dunk". Aylesbury United F.C. Dibukak ing 12 April 2020.