Sam Smith

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sam Smith
Katerangan priangga
Jeneng dawa Samuel Toby Smith[1]
Tanggal lair (1998-03-08) 8 Maret 1998 (umur 24)[2]
Papan lair Manchester, Inggris
Dhuwur 6 ft 1 in (1.86 m)[3]
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Cambridge United
Angka 10
Karir nom
2004–2014 Manchester United
2014–2016 Reading
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2016–2021 Reading 8 (1)
2016Bishop's Stortford (nyileh) 7 (2)
2018–2019Oxford United (nyileh) 14 (0)
2019Shrewsbury Town (nyileh) 3 (0)
2019–2020Cambridge United (nyileh) 28 (7)
2020Tranmere Rovers (nyileh) 5 (0)
2021Cheltenham Town (nyileh) 21 (4)
2021– Cambridge United 10 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 17:28, 2 October 2021 (UTC).


Samuel Toby Smith (lair 8 Maret 1998) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Penyerang kanggo Cambridge United.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "EFL Released and Retained List 2016–17" (PDF). English Football League. Dibukak ing 21 September 2017.
  2. "Sam Smith". 11v11. Dibukak ing 21 September 2017.
  3. "Sam Smith – Forward – First Team – Cambridge United". Cambridge United F.C. Dibukak ing 11 April 2020.