Will Mannion

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Will Mannion
Katerangan priangga
Jeneng dawa William John Mannion[1]
Tanggal lair (1998-05-05) 5 Mèi 1998 (umur 24)[2]
Papan lair Hillingdon, Inggris
Dhuwur 6 ft 1 in (1.86 m)[2]
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Cambridge United
Angka 25
Karir nom
2014–2016 AFC Wimbledon
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2016–2020 Hull City 0 (0)
2017Plymouth Argyle (nyileh) 0 (0)
2018–2019Aldershot Town (nyileh) 17 (0)
2019–2020Kidderminster Harriers (nyileh) 16 (0)
2020–2021 Pafos 0 (0)
2021– Cambridge United 0 (0)
Tim nasional
2016 Inggris U-19 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 17:32, 3 August 2021 (UTC).


William John Mannion (lair 5 Mei 1998) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Kiper kanggo Cambridge United.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Club list of registered players: As at 19th May 2018: Hull City" (PDF). English Football League. p. 18. Dibukak ing 16 June 2018.
  2. a b "Will Mannion". 11v11. Dibukak ing 3 October 2017.