Lloyd Jones

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lloyd Jones
Katerangan priangga
Jeneng dawa Lloyd Richard Jones[1]
Tanggal lair (1995-10-07) 7 Oktober 1995 (umur 26)
Papan lair Plymouth, Inggris
Dhuwur 6 ft 3 in (1.91 m)[2]
Posisi main Centre back
Katerangan klub
Tim saiki
Northampton Town
Angka 28
Karir nom
2006–2011 Plymouth Argyle
2011–2014 Liverpool
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013–2018 Liverpool 0 (0)
2015Cheltenham Town (nyileh) 6 (0)
2015Accrington Stanley (nyileh) 11 (1)
2015–2016Blackpool (nyileh) 10 (0)
2016–2017Swindon Town (nyileh) 24 (2)
2018–2020 Luton Town 6 (0)
2019Plymouth Argyle (nyileh) 9 (1)
2020Northampton Town (nyileh) 7 (0)
2021– Northampton Town 9 (0)
Tim nasional
2011–2012 Wales U-17 11 (1)
2012 Wales U-19 1 (0)
2014 Inggris U-19 3 (0)
2014 Inggris U-20 4 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 05:10, 18 February 2021 (UTC).


Lloyd Richard Jones (lair 7 Oktober 1995) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Northampton Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Player shirt numbers for 20 Barclays Premier League clubs released". Premier League. 8 August 2015. Diarsip saka sing asli ing 9 August 2015. Dibukak ing 10 August 2015.
  2. "Lloyd Jones". Soccerbase. Centurycomm. Dibukak ing 21 July 2019.