Dimitar Mitov

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dimitar Mitov
Katerangan priangga
Jeneng dawa Dimitar Veselinov Mitov[1]
Tanggal lair (1997-01-22) 22 Januari 1997 (umur 25)
Papan lair Kozloduy, Bulgaria
Dhuwur 1.88 m (6 ft 2 in)[2]
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Cambridge United
Angka 1
Karir nom
0000–2013 Chavdar Etropole
2013–2015 Charlton Athletic
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2015–2017 Charlton Athletic 0 (0)
2015Canvey Island (nyileh) 1 (0)
2017– Cambridge United 81 (0)
Tim nasional
Bulgaria U-16
2013 Bulgaria U-17 4 (0)
2014–2015 Bulgaria U-19 3 (0)
Bulgaria U-21

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 2 October 2021 (UTC).


Dimitar Veselinov Mitov (Bulgari: Димитър Митов; lair 22 Januari 1997) yaiku pemain bal-balan profesional Bulgaria sing main dadi Kiper kanggo Cambridge United.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "List of Players under Written Contract Registered Between 01/05/2018 and 31/05/2018". The Football Association. p. 6. Dibukak ing 19 October 2019.
  2. "Dimitar Mitov - Goalkeeper - First Team - Cambridge United".