James Brophy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
James Brophy
Katerangan priangga
Jeneng dawa James Robert Brophy[1]
Tanggal lair (1994-07-25) 25 Juli 1994 (umur 27)
Papan lair Brent, England[2]
Dhuwur 5 ft 10 in (1.77 m)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Cambridge United
Angka 7
Karir nom
0000–2010 Headstone Manor
2010–2012 Harrow Borough
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2012–2013 Woodlands United
2013 Belstone
2013–2015 Broadfields United 45 (7)
2015 Edgware Town 7 (1)
2015–2018 Swindon Town 64 (0)
2017Leyton Orient (nyileh) 9 (0)
2018–2021 Leyton Orient 121 (9)
2021– Cambridge United 9 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


James Robert Brophy (lair 25 Juli 1994) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Cambridge United.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Leyton Orient" (PDF). English Football League. p. 37. Dibukak ing 21 October 2019.
  2. a b "James Brophy". 11v11.com. Dibukak ing 6 December 2017.