Liam Bennett

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Liam Bennett
Katerangan priangga
Tanggal lair (2001-11-30) 30 Novèmber 2001 (umur 20)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Cambridge United
Angka 28
Karir nom
Sudbury
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2020–2021 St Neots Town 8 (1)
2021– Cambridge United 0 (0)
2021Hemel Hempstead Town (nyileh) 4 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 18:53, 25 January 2022 (UTC).


Liam Bennett (lair 30 November 2001) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Cambridge United.

Referensi[besut | besut sumber]