Liam O'Neil

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Liam O'Neil
Katerangan priangga
Jeneng dawa Liam Christian James O'Neil[1]
Tanggal lair (1993-07-31) 31 Juli 1993 (umur 28)
Papan lair Cambridge, Inggris
Dhuwur 6 ft 0 in (1.83 m)
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Cambridge United
Angka 8
Karir nom
0000–2005 Cambridge United
2005–2012 Histon
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2012–2015 West Bromwich Albion 3 (0)
2012VPS (nyileh) 18 (1)
2014–2015Scunthorpe United (nyileh) 21 (2)
2015–2017 Chesterfield 43 (2)
2017– Cambridge United 117 (5)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 17:24, 2 October 2021 (UTC).


Liam Christian James O'Neil (lair 31 Juli 1993) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Cambridge United.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Premier League Retained List 2013/14" (PDF). Premier League. May 2014. p. 32. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 24 May 2014. Dibukak ing 30 May 2014.