Greg Taylor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Greg Taylor
Greg Taylor.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Gregory Vaughan Taylor[1]
Tanggal lair (1990-01-15) 15 Januari 1990 (umur 32)[1]
Papan lair Bedford, Inggris
Dhuwur 6 ft 1 in (1.85 m)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Cambridge United
Angka 5
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2008–2009 Northampton Town 0 (0)
2009–2011 Kettering Town 45 (1)
2011 Darlington 35 (2)
2011–2012Luton Town (nyileh) 5 (1)
2012–2013 Luton Town 29 (0)
2012Tamworth (nyileh) 10 (0)
2013Mansfield Town (nyileh) 8 (0)
2013– Cambridge United 300 (7)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 23:28, 17 August 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 22:00, 27 September 2012 (UTC)

Gregory (Greg) Vaughan Taylor (lair 15 Januari 1990) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Cambridge United.

Referensi[besut | besut sumber]