Jubril Okedina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jubril Okedina
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jubril Adesope Okedina[1]
Tanggal lair (2000-10-26) 26 Oktober 2000 (umur 21)
Papan lair Woolwich, Inggris
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Cambridge United
Angka 15
Karir nom
–2021 Tottenham Hotspur
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2020–2021 Tottenham Hotspur 0 (0)
2021Cambridge United (nyileh) 14 (0)
2021– Cambridge United 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 16:32, 25 September 2021 (UTC).


Jubril Adesope Okedina (lair 26 Oktober 2000) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Cambridge United.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "2020/21 Premier League squads confirmed". www.premierleague.com (ing basa Inggris). Premier League. 20 October 2020. Dibukak ing 2021-02-03.