Joe Ironside

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Joe Ironside
Katerangan priangga
Jeneng dawa Joe Samuel Ironside[1]
Tanggal lair (1993-10-16) 16 Oktober 1993 (umur 28)[2]
Papan lair Middlesbrough, Inggris
Dhuwur 5 ft 11 in (1.80 m)[3]
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Cambridge United
Angka 9
Karir nom
0000–2012 Sheffield United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2012–2015 Sheffield United 16 (0)
2013–2014FC Halifax Town (nyileh) 10 (2)
2014Harrogate Town (nyileh) 8 (0)
2014Alfreton Town (nyileh) 16 (4)
2014Hartlepool United (nyileh) 4 (1)
2015–2016 Alfreton Town 30 (2)
2016–2017 Nuneaton Town 44 (16)
2017–2019 Kidderminster Harriers 82 (42)
2018–2019York City (nyileh) 9 (0)
2019–2020 Macclesfield Town 33 (6)
2020– Cambridge United 54 (19)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 17:17, 2 October 2021 (UTC).


Joe Samuel Ironside (lair 16 Oktober 1993) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Penyerang kanggo Cambridge United.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Cambridge United" (PDF). English Football League. p. 16. Dibukak ing 20 September 2020.
  2. Cithakan:Hugman
  3. "Joe Ironside". Macclesfield Town F.C. Dibukak ing 10 April 2020.