Wayang Golèk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tontonan wayang golèk

Wayang Golek iku seni tontonan wayang sing kagawé saka bonéka kayu. Wayang iki populèr banget ing Tlatah Pasundhan.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wayang_Golèk&oldid=1029205"