Kain

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Masalah Lua ing Modul:Hatnote_list larik 170: attempt to call field 'disambiguate' (a nil value).

Dagang kain ing Karachi, Pakistan.

Kain utawa Tèkstil iku material flèksibel sing kagawé saka tenunan benang. Tèkstil dibentuk kanthi cara penyulaman, penjaitan, pangiketan, lan cara dicithak.