Kain

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dagang kain ing Karachi, Pakistan.

Kain utawa Tèkstil iku material flèksibel sing kagawé saka tenunan benang. Tèkstil diwangun kanthi cara penyulaman, penjaitan, pangiketan, lan cara dicithak.