Kain

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Disambig.svg
Artikel iki isiné ngenani Kain utawa tèkstil.Kanggo kagunan liya, pirsani Kain (disambiguasi).
Dagang kain ing Karachi, Pakistan.

Kain utawa Tèkstil iku material flèksibel sing kagawé saka tenunan benang. Tèkstil dibentuk kanthi cara penyulaman, penjaitan, pangiketan, lan cara dicithak.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kain&oldid=1045225"