Kain

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Disambig.svg
Dagang kain ing Karachi, Pakistan.

Kain utawa Tèkstil iku material flèksibel sing kagawé saka tenunan benang. Tèkstil dibentuk kanthi cara penyulaman, penjaitan, pangiketan, lan cara dicithak.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kain&oldid=934435"