Kain

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dagang kain ing Karachi, Pakistan.

Kain utawa Tèkstil iku material flèksibel sing kagawé saka tenunan benang. Tèkstil diwangun kanthi cara penyulaman, penjaitan, pangiketan, lan cara dicithak.