Karachi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Karachi (Urdu کراچي Karācī) iku kutha paling gedhé ing Pakistan lan uga kutha krajan propinsi Sindh. Karachi ikuhub finansial lan komersial Pakistan. Kutha iki papané ana ing pesisir Segara Arab lan dunungé ana ing lor-kulon delta Kali Sindu. Cacahé padunung ana kurang luwih 14 yuta, Karachi iku kutha paling padhet sadonya.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Karachi&oldid=1023767"