Karachi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Karachi (Urdu کراچي Karācī) iku kutha gedhé dhéwé ing Pakistan lan uga kutha krajan provinsi Sindh. Karachi ikuhub finansial lan komersial Pakistan. Kutha iki papané ana ing pasisir Segara Arab lan dunungé ana ing lor-kulon delta Kali Sindu. Cacahé sing ndunungi ana kurang luwih 14 yuta, Karachi iku kutha paling padhet sadonya.

Pranala njaba[besut | besut sumber]