Sire, Gunung Bintang Awai, Barito Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sire
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènBarito Kidul
KacamatanGunung Bintang Awai
Jembar119,00 km2
Gunggunging warga492 jiwa (2007)[1]
Pepadhet-

Sire iku désa ing Kacamatan Gunung Bintang Awai, Kabupatèn Barito Kidul, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Kacamatan Gunung Bintang Awai sajeroning angka taun 2007, Tabel 3.1

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Gunung Bintang Awai, Kabupatèn Barito Kidul, Kalimantan Tengah


Désa : Baruang | Bintang Ara | Bipak Kali | Gagutur | Kayumban | Malungai Raya | Marga Jaya | Muara Singan | Muka Haji | Ngurit | Palo Rejo | Patas I | Patas II | Ruhing Raya | Sarimbuah | Sire | Sungai Paken | Tabak Kanilan | Ugang Sayu | Wayun | Wungkur Baru