Menyang kontèn

Jenamas, Barito Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jenamas
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Tengah
KabupatènBarito Kidul
Pamaréntahan
 • Camat
Kode Kemendagri62.04.01 Edit nilai pada Wikidata

Jenamas iku kacamatan ing Kabupatèn Barito Kidul, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 1.099,00 km2 lan okèhé kang ndunungi 16.746 jiwa.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Dusun Hilir
ing sisih kidul karo: Provinsi Kalimantan Kidul
ing sisih kulon karo: Kacamatan Dusun Hilir
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Barito Wétan

Désa lan kalurahan [2][besut | besut sumber]

Désa:

  1. Rangga Ilung
  2. Rantau Bahuang
  3. Tabatan
  4. Tampulang

Kalurahan:

  1. Rantau Kujang

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Barito Kidul sajeroning angka taun 2007, Tabel 3.1
  2. "Data Wewengkon ing situs http://depdagri.go.id/)" (PDF). Diarsip saka sing asli (PDF) ing 2010-02-16. Dibukak ing 2010-02-09. {{cite web}}: External link in |title= (pitulung)

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Jenamas, Kabupatèn Barito Kidul, Kalimantan Tengah


Désa : Rangga Ilung | Rantau Bahuang | Tabatan | Tampulang


Kalurahan : Rantau Kujang