Gunung Bintang Awai, Barito Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Gunung Bintang Awai
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Propinsi Kalimantan Tengah
Kabupatèn Barito Kidul
Pamaréntahan
 • Camat
Jembar 1.933 km2
Cacah padunung 15.701 jiwa (2007)[1]

Gunung Bintang Awai iku kacamatan ing Kabupatèn Barito Kidul, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 1.933 km2 lan okèhé sing ndunungi 15.701 jiwa.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kabupatèn Barito Lor
ing sisih kidul karo: Kabupatèn Barito Wétan
ing sisih kulon karo: Kabupatèn Barito Lor
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Barito Lor

Désa [2][besut | besut sumber]

  1. Baruang
  2. Bintang Ara
  3. Bipak Kali
  4. Gagutur
  5. Kayumban
  6. Malungai Raya
  7. Marga Jaya
  8. Muara Singan
  9. Muka Haji
  10. Ngurit
  11. Palo Rejo
  12. Patas I
  13. Patas II
  14. Ruhing Raya
  15. Sarimbuah
  16. Sire
  17. Sungai Paken
  18. Tabak Kanilan
  19. Ugang Sayu
  20. Wayun
  21. Wungkur Baru

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ Barito Kidul sajeroning angka taun 2007, Tabel 3.1
  2. ^ Data Wewengkon ing situs http://depdagri.go.id/)

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Gunung Bintang Awai, Kabupatèn Barito Kidul, Kalimantan Tengah


Désa : Baruang | Bintang Ara | Bipak Kali | Gagutur | Kayumban | Malungai Raya | Marga Jaya | Muara Singan | Muka Haji | Ngurit | Palo Rejo | Patas I | Patas II | Ruhing Raya | Sarimbuah | Sire | Sungai Paken | Tabak Kanilan | Ugang Sayu | Wayun | Wungkur Baru