Gunung Bintang Awai, Barito Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gunung Bintang Awai
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Tengah
KabupatènBarito Kidul
Pamaréntahan
 • Camat
Kode Kemendagri62.04.05 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Gunung Bintang Awai iku kacamatan ing Kabupatèn Barito Kidul, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 1.933 km2 lan okèhé sing ndunungi 15.701 jiwa.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kabupatèn Barito Lor
ing sisih kidul karo: Kabupatèn Barito Wétan
ing sisih kulon karo: Kabupatèn Barito Lor
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Barito Lor

Désa [2][besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Barito Kidul sajeroning angka taun 2007, Tabel 3.1
  2. Data Wewengkon ing situs http://depdagri.go.id/)

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Gunung Bintang Awai, Kabupatèn Barito Kidul, Kalimantan Tengah


Désa : Baruang | Bintang Ara | Bipak Kali | Gagutur | Kayumban | Malungai Raya | Marga Jaya | Muara Singan | Muka Haji | Ngurit | Palo Rejo | Patas I | Patas II | Ruhing Raya | Sarimbuah | Sire | Sungai Paken | Tabak Kanilan | Ugang Sayu | Wayun | Wungkur Baru