Marga Jaya, Gunung Bintang Awai, Barito Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Marga Jaya
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènBarito Kidul
KacamatanGunung Bintang Awai
Jembar6,84 km2
Gunggunging warga210 jiwa (2007)[1]
Pepadhet-

Marga Jaya iku désa ing Kacamatan Gunung Bintang Awai, Kabupatèn Barito Kidul, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Kacamatan Gunung Bintang Awai sajeroning angka taun 2007, Tabel 3.1

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Gunung Bintang Awai, Kabupatèn Barito Kidul, Kalimantan Tengah


Désa : Baruang | Bintang Ara | Bipak Kali | Gagutur | Kayumban | Malungai Raya | Marga Jaya | Muara Singan | Muka Haji | Ngurit | Palo Rejo | Patas I | Patas II | Ruhing Raya | Sarimbuah | Sire | Sungai Paken | Tabak Kanilan | Ugang Sayu | Wayun | Wungkur Baru