Karau Kuala, Barito Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Karau Kuala
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Tengah
KabupatènBarito Kidul
Pamaréntahan
 • Camat

Karau Kuala iku kacamatan ing Kabupatèn Barito Kidul, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 1.099,00 km2 lan okèhé sing ndunungi 16.746 jiwa.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Dusun Kidul
ing sisih kidul karo: Kacamatan Dusun Hilir
ing sisih kulon karo: Kabupatèn Kapuas
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Barito Wétan

Désa lan kalurahan [2][besut | besut sumber]

Désa:

  1. Babai
  2. Bintang Kurung
  3. Janggi
  4. Malitin
  5. Muara Arai
  6. Salat Baru
  7. Talio
  8. Tampijak
  9. Lempongan Betung
  10. Lempongan Sampudau

Kalurahan:

  1. Bangkuang

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Barito Kidul sajeroning angka taun 2007, Tabel 3.1
  2. Data Wewengkon ing situs http://depdagri.go.id/)

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Karau Kuala, Kabupatèn Barito Kidul, Kalimantan Tengah


Désa : Babai | Bintang Kurung | Janggi | Malitin | Muara Arai | Salat Baru | Talio | Tampijak | Teluk Betung | Teluk Sampudau


Kalurahan : Bangkuang