Karau Kuala, Barito Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karau Kuala
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Tengah
KabupatènBarito Kidul
Pamaréntahan
 • Camat
Kode Kemendagri62.04.03 Edit the value on Wikidata

Karau Kuala iku kacamatan ing Kabupatèn Barito Kidul, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 1.099,00 km2 lan okèhé sing ndunungi 16.746 jiwa.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Dusun Kidul
ing sisih kidul karo: Kacamatan Dusun Hilir
ing sisih kulon karo: Kabupatèn Kapuas
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Barito Wétan

Désa lan kalurahan [2][besut | besut sumber]

Désa:

  1. Babai
  2. Bintang Kurung
  3. Janggi
  4. Malitin
  5. Muara Arai
  6. Salat Baru
  7. Talio
  8. Tampijak
  9. Lempongan Betung
  10. Lempongan Sampudau

Kalurahan:

  1. Bangkuang

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Barito Kidul sajeroning angka taun 2007, Tabel 3.1
  2. Data Wewengkon ing situs http://depdagri.go.id/)

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Karau Kuala, Kabupatèn Barito Kidul, Kalimantan Tengah


Désa : Babai | Bintang Kurung | Janggi | Malitin | Muara Arai | Salat Baru | Talio | Tampijak | Teluk Betung | Teluk Sampudau


Kalurahan : Bangkuang