Bintang Kurung, Karau Kuala, Barito Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bintang Kurung
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènBarito Kidul
KacamatanKarau Kuala
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar30,00 km2
Gunggunging warga1.623 jiwa (2007)[1]
Pepadhet-

Bintang Kurung iku désa ing Kacamatan Karau Kuala, Kabupatèn Barito Kidul, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Kacamatan Karau Kuala sajeroning angka taun 2007, Tabel 3.1

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Karau Kuala, Kabupatèn Barito Kidul, Kalimantan Tengah


Désa : Babai | Bintang Kurung | Janggi | Malitin | Muara Arai | Salat Baru | Talio | Tampijak | Teluk Betung | Teluk Sampudau


Kalurahan : Bangkuang