Menyang kontèn

Sungai Paken, Gunung Bintang Awai, Barito Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sungai Paken
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènBarito Kidul
KacamatanGunung Bintang Awai
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Sungai Paken iku siji désa ing Kacamatan Gunung Bintang Awai, Kabupatèn Barito Kidul, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Gunung Bintang Awai, Kabupatèn Barito Kidul, Kalimantan Tengah


Désa : Baruang | Bintang Ara | Bipak Kali | Gagutur | Kayumban | Malungai Raya | Marga Jaya | Muara Singan | Muka Haji | Ngurit | Palo Rejo | Patas I | Patas II | Ruhing Raya | Sarimbuah | Sire | Sungai Paken | Tabak Kanilan | Ugang Sayu | Wayun | Wungkur Baru