Sebastian Larsson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Sebastian Larsson
Seb Larsson free kick.jpg
Larsson pada bulan October 2011
Katerangan priangga
Jeneng dawa Sebastian Bengt Ulf Larsson[1]
Dhuwur 5 ft 10 in (1.78 m)[2]
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 7
Karir nom
1997–2000 Eskilstuna City
2000–2001 IFK Eskilstuna
2001–2004 Arsenal
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004–2007 Arsenal 3 (0)
2006–2007Birmingham City (pinjaman) 27 (1)
2007–2011 Birmingham City 157 (18)
2011– Sunderland 28 (7)
Tim nasional
2000–2001 Swedia U-16[3] 7 (1)
2001–2002 Swedia U-17[3] 16 (5)
2003 Swedia U-19[3] 9 (4)
2004–2006 Swedia U-21 12 (0)
2008– Swedia 39 (5)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 16:15, 2 April 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 31 Maret 2012

Sebastian Bengt Ulf Larsson (lair 6 Juni 1985; umur 33 taun) ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Swedia kang main kanggo klub Sunderland ing posisi gelandang[4].

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ "Premier League clubs submit squad lists". Premier League. 1 September 2010. Dijupuk 27 September 2010. 
  2. ^ "Player Profiles: Sebastian Larsson". Birmingham City F.C. Dijupuk 16 March 2011. 
  3. ^ a b c "Herr: Årets första EM-kvaltrupp". Svenskfotboll. 15 March 2011. Dijupuk 10 March 2012. 
  4. ^ "Seb Larsson and Keiren Westwood sign for Sunderland". BBC Sport. 22 June 2011. Dijupuk 14 August 2011. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]