Sebastian Larsson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sebastian Larsson
Seb Larsson free kick.jpg
Larsson pada bulan October 2011
Katerangan priangga
Jeneng dawa Sebastian Bengt Ulf Larsson[1]
Dhuwur Cithakan:Convert/LoffAonDbSoff2[2]
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 7
Karir nom
1997–2000 Eskilstuna City
2000–2001 IFK Eskilstuna
2001–2004 Arsenal
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004–2007 Arsenal 3 (0)
2006–2007 Birmingham City (pinjaman) 27 (1)
2007–2011 Birmingham City 157 (18)
2011– Sunderland 28 (7)
Tim nasioanl
2000–2001 Swedia U-16[3] 7 (1)
2001–2002 Swedia U-17[3] 16 (5)
2003 Swedia U-19[3] 9 (4)
2004–2006 Swedia U-21 12 (0)
2008– Swedia 39 (5)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 16:15, 2 April 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 31 Maret 2012

Sebastian Bengt Ulf Larsson (lair 6 Juni 1985; umur 31 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Swedia sing main kanggo klub Sunderland ing posisi gelandang[4].

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Premier League clubs submit squad lists". Premier League. 1 September 2010. Dijupuk 27 September 2010. 
  2. ^ "Player Profiles: Sebastian Larsson". Birmingham City F.C. Dijupuk 16 March 2011. 
  3. ^ a b c "Herr: Årets första EM-kvaltrupp". Svenskfotboll. 15 March 2011. Dijupuk 10 March 2012. 
  4. ^ "Seb Larsson and Keiren Westwood sign for Sunderland". BBC Sport. 22 June 2011. Dijupuk 14 August 2011. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]