Provinsi Trieste

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Propinsi Trieste
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Friuli-Venezia Giulia
Ibukutha Trieste
Area 212 km²
Populasi (2004) 240.000
Kapadhetan 1.132
Komunitas 6
Nomor Polisi TS
Kodhe Pos 34000-34100
Kodhe Telepon 040
ISTAT 032
Presidhèn Fabio Scoccimarro
Trieste posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Trieste ing Italia
Peta Trieste

Propinsi Trieste iku propinsi ing Italia. Propinsi iki jembar wewengkoné 212 km². Cacahing padunung 240.000 jiwa (2004). Kapadhetan padunung 1.132 jiwa/km². Propinsi iki kapérang dadi 6 komunitas. Kutha krajané ya iku Trieste. Propinsi iki dumunung ing region Friuli-Venezia Giulia. Trieste minangka kutha kang paling gedhé ing region iki.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Italia | Provinsi ing regione Friuli-Venezia Giulia
Gorizia | Pordenone | Trieste | Udine

Cithakan:Propinsi Trieste


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Trieste&oldid=1024531"