Menyang kontèn

Provinsi Trieste

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Provinsi Trieste
Negara Italia
Region Friuli-Venezia Giulia
Ibukutha Trieste
Area 212 km²
Populasi (2004) 240.000
Kapadhetan 1.132
Komunitas 6
Nomor Polisi TS
Kodhe Pos 34000-34100
Kodhe Telepon 040
ISTAT 032
Presidhèn Fabio Scoccimarro
Peta nuduhaké lokasi provinsi Trieste ing Italia
Peta Trieste

Provinsi Trieste iku provinsi ing Italia. Provinsi iki jembar wewengkoné 212 km². Cacahing sing ndunungi 240.000 jiwa (2004). Kapadhetan sing ndunungi 1.132 jiwa/km². Provinsi iki kapérang dadi 6 komunitas. Kutha krajané ya iku Trieste. Provinsi iki dumunung ing region Friuli-Venezia Giulia. Trieste minangka kutha kang gedhé dhéwé ing region iki.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Italia | Provinsi ing regione Friuli-Venezia Giulia
Gorizia | Pordenone | Trieste | Udine