Provinsi Gorizia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Propinsi Gorizia
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Friuli-Venezia Giulia
Ibukutha Gorizia
Area 466 km²
Populasi (2001) 136,477
Kapadhetan 293
Komunitas 25
Nomor Polisi GO
Kodhe Pos 34070-34079, 34170
Kodhe Telepon 0431, 0481
ISTAT 031
Presidhèn Giorgio Brandolin
Gorizia posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Gorizia ing Italia
Poto Satelit

Propinsi Gorizia (basa Italia: Provincia di Gorizia, basa Slovenia: Goriška pokrajina) iku propinsi ing region otonomi Friuli-Venezia Giulia, Italia. Kutha krajané ya iku Gorizia.

Jembar wewengkon 466 km², lan total populasi 136,491 (2001). Dawa pantênê 47,6 km. Ana 25 commune ing propinsi iki.[1].

Komunitas utama[sunting | besut sumber]

Komunitas utama ing propinsi Gorizia miturut cacahing padunung (data tanggal 31.12.2006):

Comune Padunung
Gorizia 36.172
Monfalcone 27.701
Ronchi dei Legionari 11.810
Grado 8.641
Cormons 7.699
Staranzano 6.862
Gradisca d'Isonzo 6.616
San Canzian d'Isonzo 6.326

Referensi[sunting | besut sumber]

  1. ^ Upinet

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Cithakan:Comuni ing Propinsi Gorizia

Italia | Provinsi ing regione Friuli-Venezia Giulia
Gorizia | Pordenone | Trieste | Udine


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Gorizia&oldid=1024699"