Pengaron, Banjar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pengaron
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Kidul
KabupatènBanjar
Kode Kemendagri63.03.09 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Pengaron iku kacamatan ing Kabupatèn Banjar, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Sambung Makmur
ing sisih kidul karo: Kacamatan Aranio karo Mataraman
ing sisih kulon karo: Kacamatan Simpang Empat karo Mataraman
ing sisih wétan karo: Kacamatan Sungai Pinang

Désa[besut | besut sumber]

  1. Alimukim
  2. Antaraku
  3. Ati'im
  4. Benteng
  5. Kertak Empat
  6. Lobang Baru
  7. Lok Tunggul
  8. Lumpangi
  9. Mangkauk
  10. Maniapun
  11. Panyiuran
  12. Pengaron

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Pengaron, Kabupatèn Banjar, Kalimantan Kidul


Desa : Alimukim | Antaraku | Ati'im | Benteng | Kertak Empat | Lobang Baru | Lok Tunggul | Lumpangi | Mangkauk | Maniapun | Panyiuran | Pengaron