Gambut, Banjar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gambut
Kacamatan
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Kabupatèn Banjar {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:Gambut, {{{nama dati2}}}| ]] Gambut iku kacamatan ing Kabupatèn Banjar, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Sungai Tabuk karo Kertak Hanyar
ing sisih kidul karo: Kacamatan Beruntung Baru
ing sisih kulon karo: Kacamatan Aluh-Aluh karo Tatah Makmur
ing sisih wétan karo: Kutha Banjarbaru

Désa lan kalurahan[besut | besut sumber]

Désa:

  1. Banyu Hirang
  2. Guntung Papuyu
  3. Guntung Ujung
  4. Kayu Bawang
  5. Keladan Baru
  6. Makmur
  7. Malintang
  8. Malintang Baru
  9. Sungai Kupang
  10. Tambak Sirang Baru
  11. Tambak Sirang Darat
  12. Tambak Sirang Laut

Kalurahan:

  1. Gambut
  2. Gambut Kulon

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Gambut, Kabupatèn Banjar, Kalimantan Kidul


Desa : Banyu Hirang | Guntung Papuyu | Guntung Ujung | Kayu Bawang | Keladan Baru | Makmur | Malintang | Malintang Baru | Sungai Kupang | Tambak Sirang Baru | Tambak Sirang Darat | Tambak Sirang Laut


Kelurahan : Gambut | Gambut Kulon