Gambut, Banjar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gambut
Kacamatan
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri63.03.03 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:Gambut, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Kabupatèn Banjar {{{nama dati2}}}]] Gambut iku kacamatan ing Kabupatèn Banjar, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Sungai Tabuk karo Kertak Hanyar
ing sisih kidul karo: Kacamatan Beruntung Baru
ing sisih kulon karo: Kacamatan Aluh-Aluh karo Tatah Makmur
ing sisih wétan karo: Kutha Banjarbaru

Désa lan kalurahan[besut | besut sumber]

Désa:

Kalurahan:

  1. Gambut
  2. Gambut Kulon

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Gambut, Kabupatèn Banjar, Kalimantan Kidul


Desa : Banyu Hirang | Guntung Papuyu | Guntung Ujung | Kayu Bawang | Keladan Baru | Makmur | Malintang | Malintang Baru | Sungai Kupang | Tambak Sirang Baru | Tambak Sirang Darat | Tambak Sirang Laut


Kelurahan : Gambut | Gambut Kulon