Sungai Pinang, Banjar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sungai Pinang
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Propinsi Kalimantan Kidul
Kabupatèn Banjar

Sungai Pinang iku kacamatan ing Kabupatèn Banjar, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Paramasan karo Telaga Bauntung
ing sisih kidul karo: Kacamatan Aranio
ing sisih kulon karo: Kacamatan Pengaron karo Simpang Empat
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Tanah Bumbu

Désa[besut | besut sumber]

  1. Belimbing Baru
  2. Belimbing Lama
  3. Hakim Makmur
  4. Kahelaan
  5. Kupang Rejo
  6. Pakutik
  7. Rantau Bakula
  8. Rantau Nangka
  9. Sumber Baru
  10. Sumber Harapan
  11. Sungai Pinang

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Sungai Pinang, Kabupatèn Banjar, Kalimantan Kidul


Desa : Belimbing Baru | Belimbing Lama | Hakim Makmur | Kahelaan | Kupang Rejo | Pakutik | Rantau Bakula | Rantau Nangka | Sumber Baru | Sumber Harapan | Sungai Pinang