Sungai Pinang, Banjar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sungai Pinang
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Kidul
KabupatènBanjar
Kode Kemendagri63.03.10 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Sungai Pinang iku kacamatan ing Kabupatèn Banjar, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Paramasan karo Telaga Bauntung
ing sisih kidul karo: Kacamatan Aranio
ing sisih kulon karo: Kacamatan Pengaron karo Simpang Empat
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Tanah Bumbu

Désa[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Sungai Pinang, Kabupatèn Banjar, Kalimantan Kidul


Desa : Belimbing Baru | Belimbing Lama | Hakim Makmur | Kahelaan | Kupang Rejo | Pakutik | Rantau Bakula | Rantau Nangka | Sumber Baru | Sumber Harapan | Sungai Pinang