Aranio, Banjar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Aranio
Kacamatan
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Kabupatèn Banjar {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:Aranio, {{{nama dati2}}}| ]] Aranio iku kacamatan ing Kabupatèn Banjar, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Pengaron karo Sungai Pinang
ing sisih kidul karo: Kabupatèn Tanah Laut
ing sisih kulon karo: Kacamatan Mataraman karo Karang Intan
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Tanah Bumbu karo Kabupatèn Tanah Laut

Désa[besut | besut sumber]

  1. Apuai
  2. Aranio
  3. Artain
  4. Belangian
  5. Bawana Riam
  6. Bunglai
  7. Kalaan
  8. Paau
  9. Rantau Balai
  10. Rantau Bujur
  11. Tiwingan Baru
  12. Tiwingan Lama

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Aranio, Kabupatèn Banjar, Kalimantan Kidul


Desa : Apuai | Aranio | Artain | Belangian | Benua Riam | Bunglai | Kalaan | Paau | Rantau Balai | Rantau Bujur | Tiwingan Baru | Tiwingan Lama