Martapura Kulon, Banjar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Martapura Kulon
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Kidul
KabupatènBanjar

Martapura Kulon iku kacamatan ing Kabupatèn Banjar, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Simpang Empat
ing sisih kidul karo: Kutha Banjarbaru
ing sisih kulon karo: Kacamatan Sungai Tabuk
ing sisih wétan karo: Kacamatan Astambul, Martapura Wétan karo Martapura

Désa[besut | besut sumber]

  1. Antasan Sutun
  2. Keliling Benteng Tengah
  3. Keliling Benteng Ulu
  4. Penggalaman
  5. Sungai Batang
  6. Sungai Batang Ulu
  7. Sungai Rangas
  8. Sungai Rangas Hambuku
  9. Sungai Rangas Ilir
  10. Sungai Rangas Tengah
  11. Sungai Rangas Ulu
  12. Tangkas
  13. Telok Selong
  14. Telok Selong Ulu

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]