Martapura Kulon, Banjar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Martapura Kulon
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Kidul
KabupatènBanjar
Kode Kemendagri63.03.14 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Martapura Kulon iku kacamatan ing Kabupatèn Banjar, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Simpang Empat
ing sisih kidul karo: Kutha Banjarbaru
ing sisih kulon karo: Kacamatan Sungai Tabuk
ing sisih wétan karo: Kacamatan Astambul, Martapura Wétan karo Martapura

Désa[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]