Menyang kontèn

Ati'im, Pengaron, Banjar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ati'im
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Kidul
KabupatènBanjar
KacamatanPengaron
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Ati'im iku siji désa ing Kacamatan Pengaron, Kabupatèn Banjar, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Pengaron, Kabupatèn Banjar, Kalimantan Kidul


Desa : Alimukim | Antaraku | Ati'im | Benteng | Kertak Empat | Lobang Baru | Lok Tunggul | Lumpangi | Mangkauk | Maniapun | Panyiuran | Pengaron