Momo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sepiring momos saka Nepal.
Wanita Tibet nggawe momo ing Washington, DC, Amerika Serikat .


Momo minangka salah sawijining olahan disiapake kanthi ngisi daging sing wis digiling / dicincang, nanging ing jaman modern, iki wis diganti lan tambalane dadi luwih rumit. Dina iki, momo wis siyap nganggo kombinasi daging, sayuran, tahu, keju paneer, chhurpi empuk (keju keras lokal) lan kombinasi sayuran lan daging. [1] Adonan glepung-toya lan banyu sing umum umume luwih disenengi kanggo nggawe tutup momo njaba. Kadhangkala, ditambah ragi utawa soda roti kanggo menehi tekstur sing luwih adonan kanggo produk sing wis rampung.

Galeri[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. http://tasteofnepal.blogspot.com/2013/07/momos-or-dumplings.html
  2. "Momo recipe". Himalayanlearning.org. Diarsip saka sing asli ing December 1, 2008. Dibukak ing April 6, 2011.