Khoa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Khoa
Khoya.JPG
Khoa
Buku masakan: Khoa  Médhia: Khoa

Khoa, khoya, utawa mawa minangka salah sawijining bentuk produk susu, asale saka subbawana India, umume digunakake ing masakan anak bawana India, kalebu India, Nepal, Bangladesh lan Pakistan . Iki digawe saka susu sing wis garing utawa susu sing kenthel nalika digawe panas ing wajan sing mbukak. Kelembapan asor luwih murah tinimbang keju seger sing khas kaya ta ricotta .