Rafael van der Vaart: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
.<ref name="internet 4">[http://www.rafaelvandervaart.com/] (diakses tanggal 12 Mei 2011)</ref>Van der Vaart sangare saka penampilan impresif banget bisa ngloloske Hamburg ning [[Liga Eropa]] sarta dadi [[kapten]].<ref name="internet 1"/> Karir Van der Vaart terus munggah mula ing taun 2008 di kontrak karo [[Real Madrid]].<ref name="internet 1"/> Ananging ning klub anyare iki Van der Vaart kurang bisa intok panggon ning skuad [[Real Madrid]] amarga sangking akehe stok pemain bal ning kana.<ref name="internet 1"/> Mula pas taun 2010 sakbubare [[Piala Dunia 2010]]pindah menyang [[Totenham Hostpur]].<ref name="internet 5">[http://www.rafaelvandervaart.com/http://www.uefa.com/uefachampionsleague/clubs/player=47516/index.html] (diakses tanggal 12 Mei 2011)</ref>Papan panggonan Van der Vaart pas maen bal-balan yakuwi dadi [[penyerang]] utawa [[gelandang], namung kelemahane Van der Vaart ora bisa konsisten maene.<ref name="internet 1"/> Panghargyan sing paling dhuwur yaiku [[the best young player of the year]] ing taun 2003.<ref name="internet 1"/>
 
 
==Cathetan Suku==
{{reflist}}
 
{{Tim nasional Euro 2008 Walanda}}
[[Kategori:Pamain bal-balan Walanda]]
 
 
==Cathetan Suku==
{{reflist}}
 
 
5.490

besutan

Menu navigasi