Ijrah: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (2)
(→‎top: éjaan, replaced: mujudaké → minangka)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (2))
{{Islam}}
Tembung '''Hijroh''' (هِجْرَة) iku artiné "pindhah." Hijroh minangka sawijining cara singkang dilakoni wong-wong jaman mbiyèn, mligi para nabi, kanggo uwal saka kahanan batil kebak dosa.
 
Hijroh ing jaman [[Muhammad]] kalakokaké nalika pindhah saka [[Mekah]] tumuju [[Madinah]], undakara taun [[662]]. Ing mangsa iku uga diwiwiti penaggalan hijriyah singkang dadi paugerané [[muslim]].
 
[[Kategori:Islam]]
352.737

besutan

Menu navigasi