Menyang kontèn

Mangunharja, Tugu, Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Mangunharja
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
KacamatanTugu
Cacah padunung-
Kapadhetan-


Mangungharja (cara Indonésia: Mangunharjo), iku kalurahan kang dumunung ing kacamatan Tugu, Semarang, Jawa Tengah, Indonésia. Kalurahan iki wewatesan ing sisih lor karo Sagara Jawa, ing sisih kidul karo kacamatan Ngaliyan, ing sisih wétan karo kalurahan Mangkang Wétan, ing sisih kulon karo kalurahan Mangkang Kulon.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Tugu, Semarang, Jawa Tengah

Kelurahan: Jerakah | Tugureja | Karanganyar | Randu Garut | Mangkang Wétan | Mangunharjo | Mangkang Kulon