Tugureja, Tugu, Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tugureja
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
KacamatanTugu
Cacah padunung-
Kapadhetan-


Tugureja iku kalurahan kang dumunung ing kacamatan Tugu, Semarang, Jawa Tengah, Indonésia. Kalurahan iki wewatesan ing sisih lor karo Segara Jawa, ing sisih kidul karo kacamatan Ngaliyan, ing sisih wétan karo kalurahan Jerakah, ing sisih kulon karo kalurahan Karanganyar.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Tugu, Semarang, Jawa Tengah

Kelurahan: Jerakah | Tugureja | Karanganyar | Randu Garut | Mangkang Wétan | Mangunharjo | Mangkang Kulon