Mangkang Wétan, Tugu, Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Mangkang Wétan
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
KacamatanTugu
Cacah padunung-
Kapadhetan-


Mangkang Wétan iku kalurahan kang dumunung ing kacamatan Tugu, Semarang, Jawa Tengah, Indonésia. Kalurahan iki wewatesan ing sisih lor karo Sagara Jawa, ing sisih kidul karo kacamatan Ngaliyan, ing sisih wétan karo kalurahan Randhugarut, ing sisih kulon karo kalurahan Mangunharja.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Tugu, Semarang, Jawa Tengah

Kelurahan: Jerakah | Tugureja | Karanganyar | Randu Garut | Mangkang Wétan | Mangunharjo | Mangkang Kulon