Karanganyar, Tugu, Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Karanganyar
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
KacamatanTugu
Cacah padunung-
Kapadhetan-


Karanganyar iku kalurahan kang dumunung ing kacamatan Tugu, Semarang, Jawa Tengah, Indonésia. Kalurahan iki wewatesan ing sisih lor karo Segara Jawa, ing sisih kidul karo kacamatan Ngaliyan, ing sisih wétan karo kalurahan Tugureja, ing sisih kulon karo kalurahan Randhugarut.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Tugu, Semarang, Jawa Tengah

Kelurahan: Jerakah | Tugureja | Karanganyar | Randu Garut | Mangkang Wétan | Mangunharjo | Mangkang Kulon