Jerakah, Tugu, Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jerakah
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
KacamatanTugu
Cacah padunung-
Kapadhetan-


Jerakah iku kalurahan kang dumunung ing kacamatan Tugu, Semarang, Jawa Tengah, Indonésia. Kalurahan iki wewatesan ing sisih lor karo Segara Jawa, ing sisih kidul karo kacamatan Ngaliyan, ing sisih wétan karo kacamatan Semarang Kulon, kutha Semarang, ing sisih kulon karo kalurahan Tugureja.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Tugu, Semarang, Jawa Tengah

Kelurahan: Jerakah | Tugureja | Karanganyar | Randu Garut | Mangkang Wétan | Mangunharjo | Mangkang Kulon