Menyang kontèn

Landasan Ulin, Banjarbaru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Landasan Ulin iku kacamatan ing Kutha Banjarbaru, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Martapura Kulon, Kabupatèn Banjar
ing sisih kidul karo: Kacamatan Liang Anggang
ing sisih kulon karo: Kacamatan Gambut, Kabupatèn Banjar
ing sisih wétan karo: Kacamatan Banjarbaru Lor

Kalurahan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Landasan Ulin, Banjarbaru, Kalimantan Kidul

Kelurahan : Guntung Payung | Guntung Manggis | Landasan Ulin Wétan | Syamsudin Noor