Menyang kontèn

Liang Anggang, Banjarbaru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Liang Anggang
Kacamatan
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri63.72.06 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:Liang Anggang, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] {{{nama dati2}}}]]

Liang Anggang iku kacamatan ing Kutha Banjarbaru, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Landasan Ulin
ing sisih kidul karo: Kacamatan Bati-Bati, Kabupatèn Tanah Laut
ing sisih kulon karo: Kacamatan Gambut, Kabupatèn Banjar
ing sisih wétan karo: Kacamatan Banjarbaru Kidul

Kalurahan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Liang Anggang, Banjarbaru, Kalimantan Kidul

Kelurahan : Landasan Ulin Kidul | Landasan Ulin Kulon | Landasan Ulin Lor | Landasan Ulin Tengah