Menyang kontèn

Banjarbaru Lor, Banjarbaru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Banjarbaru Lor
Kacamatan
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri63.72.04 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:Banjarbaru Lor, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] {{{nama dati2}}}]]

Banjarbaru Lor iku kacamatan ing Kutha Banjarbaru, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Martapura, Kabupatèn Banjar
ing sisih kidul karo: Kacamatan Banjarbaru Kidul
ing sisih kulon karo: Kacamatan Landasan Ulin
ing sisih wétan karo: Kacamatan Cempaka

Kalurahan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Banjarbaru Lor, Banjarbaru, Kalimantan Kidul

Kelurahan : Komet | Loktabat Lor | Mentaos | Sungai Ulin